fukt-droppar

Hyra avfuktare

Med en avfuktare kan du förhindra att fuktskador uppstår. Det kan dock vara dyrt att köpa en sådan och du kanske inte behöver den så länge. Då kan ett alternativ vara att hyra en sådan av oss.

Fuktskador behöver åtgärdas

Om du behöver hjälp vid fuktskador eller vattenskador är en avfuktare ett bra val. Just fuktskador är viktiga att göra något åt och dessutom kan skadorna som orsakas på huset bli allvarliga efter ett tag. Just fuktskador är en av de allra vanligaste skadetyperna som kan drabba ett hus.

Fukt är inte farligt i sig, det är däremot fukt som inte försvinner man bör akta sig för. Om byggmaterial är utsatta för fukt under en lång tid kan de skadas och dessutom kan mögel uppstå.

Även mindre skador kan orsaka problem

Om du har en liten fuktskada kan det vara klokt att göra något åt den. Även om skadan inte ser speciellt allvarlig ut kan den faktiskt vara rejält omfattande när du börjar rota i den.

Fukten kan ha trängt långt in i byggmaterialet och mögel kan ha bildats längre in. Om du tar tag i fuktskadan med en gång genom att hyra avfuktare kan du minska risken att skadan växer. Vi har avfuktare som passar avfuktning i alla möjliga utrymmen, oavsett om de är stora eller små.

Dessutom är flera av de avfuktare du kan hyra så pass tysta att du till och med kan ha dem i sovrummet. Våra värmemattor kan du också lägga under köksskåp eller i trånga utrymmen där en mer flexibel lösning krävs.

Så väljer du rätt avfuktare

När du ska hyra avfuktare kan du få hjälp med att välja den variant som bäst passar ditt behov. Vi på Hyra Avfuktare AB kan hjälpa dig antingen genom att lyssna till din beskrivning av fuktproblemen, eller så kan vi göra ett besök på plats för att se vad som är lämpligast.

På så sätt behöver du inte riskera att hyra avfuktare som inte fungerar som tänkt.

Hör av dig till oss när du är i behov av att hyra en avfuktare!