Om oss

Vi på Hyra Avfuktare AB har flera års erfarenhet av att arbeta med badrum och inom VVS. Vi tar oss an alla typer av uppdrag som har med fukt att göra, oavsett hur stora eller små de är.

Kundnöjdhet är vårt fokus

Vi vill alltid att du som kund ska vara nöjd, både under tiden vi arbetar hos dig men även när arbetet är slutfört. Därför ser vi alltid till att hålla en bra kommunikation med dig fram tills dess att din fuktskada är åtgärdad.

Om du vill hyra avfuktare ser vi också till att du får en avfuktare som verkligen uppfyller dina behov.

Utbildning och kompetens

Det är enormt viktigt att en avfuktning utförs på rätt sätt för att skador inte ska uppstå. Vi ser därför till att alla våra medarbetare har en gedigen utbildning samt att alla fukttekniker har ID06.

För att du ska kunna känna dig helt säker ser vi också till att alla de mätinstrument och verktyg vi använder är i gott skick och håller en hög kvalitet. Det gör att du aldrig behöver tveka på om våra mätresultat är korrekta eller inte.

Efter att du fått hjälp vid fuktskador placerar vi också ut mätinstrument i utrymmet för att kunna mäta fukthalten. Det gör att utrymmet är helt torrt när renovering påbörjas.